Kensington Urban Boudoir
June 10, 2019

Mountain View Playroom

IMG_0997
IMG_1024
IMG_1009
IMG_1015
IMG_0991
IMG_0992
IMG_0987
 

Le Rêve Interiors could not wait to get their hands on their client empty bonus room and turn it into a playful, imaginary and artistic space for a fun young family of 2 little girls! The room was meticulously space planed and designed down to the last crayon with them thoughtfully in mind. Custom Built-in storage bench and bookshelves frame the window to create a cozy place to read and store toys. Craft corner with chalkboard wall and table to get the creativity flowing. Kid friendly sofa and storage ottoman for parents to relax, along with a custom freestanding entertainment center with built-in beverage bar ready for snack time! Who would ever leave!

Project:

Mountain View Playroom

Completed:

February 2016

Location:

Seattle, Washington